KLANTENSERVICE

De klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via het nummer 0800 235 8669.

Daarnaast zijn wij bereikbaar via e-mail. We streven er altijd naar je direct van dienst te zijn.

In onderstaande veel gestelde vragen vindt u wellicht direct het antwoord op uw vraag.

VRAGEN

Mocht je vragen hebben, hieronder geeft Cup-a-Soup een scherp antwoord op de meest voorkomende vragen. Misschien staat je antwoord er al bij!

 • Moet ik kokend water gebruiken?
  Ja, wij raden aan kokend water te gebruiken voor een optimale smaak. Even roeren en 1 minuut wachten. Erna kun je genieten van een heerlijke mok Cup-a-Soup!
 • Waarom moet ik eerst de inhoud van het zakje in de mok doen?
  Door eerst de inhoud van het zakje in de mok te doen en er daarna pas kokend water over te gieten krijg je de lekkerste Cup-a-Soup. Dit is bovendien gemakkelijker want de soep lost zo beter op en je hoeft minder te roeren.
 • Welke allergenen zitten in mijn Cup-a-Soup smaak?

  Informatie over allergenen in Cup-a-Soup vindt u in hoofdletters geschreven tussen de ingrediënten-declaratie van het product. Deze vindt u als u naar de Cup-a-Soup producten pagina gaat en het desbetreffende product aanklikt. Ook vindt u deze informatie op de verpakking. Allergenen voor Cup-a-Soup producten voor automaten vindt u op deze pagina

 • Welke varianten zijn geschikt voor vegetariërs?
  Classics: Asperge, Champignon crème, Groente, Tomaat, Tomaten crème, Chinese tomaat, Prei crème, Toscaanse tomaat, Pittige tomaat, Erwt
  Extra: Tagliatelle & Champignon, Fusilli & Tomaten crème
  Drinkbouillon: Tuinkruiden
 • Op de nieuwe verpakking staan andere voedingswaarden, is de receptuur veranderd?
  Ja, bij Cup-a-Soup zetten we graag onze consument in het hart van alles wat we doen. Om deze reden anticiperen wij dus op de behoeften voor meer natuurlijke producten en hebben onze producten verbeterd. De vernieuwde Cup-a-Soup heeft meer groenten en kruiden, wat zorgt voor de lekkere smaak.
  Daarnaast is Cup-a-Soup voortdurend bezig haar producten te verbeteren, ook wat betreft het zoutgehalte. Gemiddeld bevatten de producten in ons gehele portfolio in Nederland nu 5% minder zout.
 • Waar is Cup-a-Soup verkrijgbaar?
  Cup-a-Soup is verkrijgbaar bij de supermarkt waar u normaal gesproken ook de boodschappen doet. Onze grootverpakkingen zijn te vinden bij diverse groothandels of zijn te bestellen op www.cupasoupophetwerk.nl
 • Waar kan ik de kartonnen Cup-a-Soup bekertjes krijgen?
  De kartonnen Cup-a-Soup bekertjes zijn nu verkrijgbaar bij de meeste zelfbediening groothandels en uitlevergrossiers.
 • Zijn de Cup-a-Soup verpakkingen recyclebaar?
  Ja, de Cup-a-Soup doosjes mogen bij het oud papier. Het papier en karton voor de verpakkingen van Cup-a-Soup is afkomstig van gecertificeerd duurzaam beheerde bossen, gecertificeerd in overeenstemming met de richtlijnen van de FSC (Forest Stewardship Council).
 • Kan ik ook een sponsorvraag indienen?
  Naast onze Unilever Foundation Partners en de partnerships van onze merken hebben wij gekozen voor ondersteuning van overkoepelende organisaties die voor een groot deel van onze samenleving van belang zijn. Hierdoor is het niet mogelijk andere projecten/activiteiten te ondersteunen. Verzoeken om donaties/sponsoring in welke vorm dan ook (financieel, met producten of anderszins) kunnen wij dan ook helaas niet in behandeling nemen.
 • Kan ik informatie krijgen voor mijn werkstuk/scriptie?
  Gezien de grote hoeveelheid van dergelijke verzoeken is het helaas niet mogelijk om jou informatie toe te sturen. Maar via Internet kan je erg veel informatie vinden.
 • Kan ik ook bij Cup-a-Soup solliciteren?
  Kijk op www.unilever.nl onder het kopje “Carrière”. Hier vind je alle informatie over werken of stage lopen bij Unilever. Hier staan ook de benodigde formulieren, informatie over de procedure en meer.